Crypto University EU
Basis Training

Voor wie is de Basis Training?

Wil je beter begrijpen wat “geld” eigenlijk is, hoe ons financieel systeem werkt? Wil je weten hoe het met onze economie is gesteld? Wil jij jezelf (en je familie, vrienden,…) kunnen beschermen tegen de volgende financiële crisis die er gegarandeerd aankomt, dankzij deze kennis? Dan is deze training voor jou.

Ben je nieuw tot Bitcoin, de markt errond, blockchain technologie? Misschien heb je reeds wat kennis over deze zaken, maar voel je je nog niet helemaal zeker om er ook effectief geld in te steken. In beide gevallen is de Basis Training perfect voor jou.

Kortom, door de link tussen de economie, de problemen waar we dagdagelijks mee geconfronteerd worden en de (r)evolutie van digitale valuta zoals Bitcoin, is deze training interessant voor iedereen.

Wat kan je verwachten?

In de Basis Training zal je heel veel waardevolle kennis opdoen over ons huidig financieel systeem. Vanuit de nieuwe inzichten die je hierbij zal opdoen, leer je vervolgens alles over Bitcoin, de “blockchain” technologie en crypto valuta’s in het algemeen.

Je krijgt een antwoord op vragen zoals “Wat is Bitcoin?”, “Hoe worden bitcoins gecreëerd?”, “Waarom zou je moeten interesse hierin hebben?”, “Welke problemen lost Bitcoin en blockchain op?”. En daarnaast ook vragen die veel mensen zich niet stellen, maar wel zeer relevant zijn, zoals “Hoe werkt ons huidig financieel systeem?”, “Waarom is er inflatie?”, “Wat is geld?”, “Kunnen we de banken en de overheid vertrouwen?”.

Dit is eigenlijk kennis die IEDEREEN zou moeten bezitten, over zeer actuele en relevante onderwerpen.

Wat bevat deze Training?

  • 8 Training Secties
  • 150 min. videomateriaal dat je op elk moment en onbeperkt kan bekijken
  • Toegang tot alle updates en wijzigingen
  • Toegang tot de I’M-TEN Opportuniteiten Sectie.
  • Exclusieve Communicatiekanalen

Doel van de Basis Training

Het belangrijkste doel van deze training is dat je een eigen mening vormt en beslist of je wilt kapitaliseren op deze unieke opportuniteit.

Weet je eigenlijk al dat je wilt verder gaan? Overweeg dan zeker de Starters Bundel, waarbij je direct ook toegang hebt tot de Starters Training, voor een nog voordeliger tarief.

Heb je nog vragen? We staan steeds tot je beschikking.

Heb je reeds een account bij ons? Log dan eerst in.
Vul je gegevens in.
Druk op “Registreer” om verder te gaan met je aankoop.

Opgelet: het e-mailadres en wachtwoord dat je hieronder opgeeft, zal je in de toekomst gebruiken om in te loggen op je account.

Wij respecteren jouw privacy. De info die je hier invult is veilig en wordt nooit aan derden doorgegeven.

Opmerking: wij willen 100% tevredenheid bij onze Leden. Als je dus om een of andere reden niet tevreden bent van het product of dienst dat je aankocht, neem dan zeker contact met ons op, en dan doen we er alles aan om een oplossing te vinden.