Crypto University EU
Premium Trading Signals

Voor wie zijn de Premium Trading Signals

De Premium Trading Signals zijn ontwikkeld voor werkelijk iedereen die geld wilt verdienen met traden. Ben je volledig nieuw tot trading? Heb je reeds ervaring? Wou je altijd al leren traden, maar is het er nooit van gekomen? Wil je het risico van trading beperken door te kunnen zien wat experten met een zeer hoge success rate en ervaring doen?

Met andere woorden, wil jij een nieuwe inkomstenstroom genereren door te traden, maar wil je niet eerst zelf hier een expert in worden door er heel veel tijd en energie in te steken en bovendien door “trial and error”? Dan zijn de Premium Trading Signals ideaal voor jou!

Wat kan je verwachten?

Je zal slechts een fractie van de tijd moeten investeren die je zou nodig hebben om zelf trading expert te worden en zelf succesvolle trades te kunnen maken.

Het Premium Trading Signals Abonnement houdt namelijk in dat je toegang krijgt tot een reeks trainingsvideo’s en -documenten die jou een eerste kennismaking geven met trading en je bovendien de kennis geven die het voor je mogelijk zal maken om reeds een basisanalyse uit te voeren en zelf bepaalde grote bewegingen te kunnen voorzien.

Wat onze Premium Trading Signals uniek maakt is onder andere de combinatie van deze educatie, maar ook welstand creatie doordat je signalen krijgt voor de zeer regelmatige trades die onze expert(en) doen. Deze kan je gebruiken om uit te leren, of om je eigen trades op te baseren en zo meteen geld te verdienen met traden, terwijl je nog volop aan het leren bent. De tijdsinvestering is minimaal, maar je winstpotentieel is direct zeer groot.

Concreet, dit is wat je krijgt voor je abonnement op de Premium Trading Signals:

 • Alle nodige educatie om de basis van trading te begrijpen en zelf een basisanalyse uit te voeren (indien je dit wenst);
 • Perfect begrijpen van en kunnen werken met de trading platformen waarvan we gebruik maken. Dit is BitMEX voor leverage trading en Binance voor altcoin trading;
 • Zeer regelmatige trading signalen via onze Discord Server (de uitnodiging ontvang je na betaling van de fee) voor BitMEX en Binance. Opgelet: deze signalen zijn geen financieel advies. Het is jouw beslissing en volledig op je eigen risico wat je hiermee doet. We tonen jou enkel onze trades, de trades van experten. Er is ook geen garantie over de frequentie van de signalen. Dit is volledig afhankelijk van de marktomstandigheden. Uiteraard, als het voor lange tijd (vanaf 7 dagen) niet mogelijk is om te traden, dan wordt deze tijd toegevoegd aan jouw lopend abonnement;
 • We tonen jou een tool die je kan gebruiken om het traden via Binance zonder enige moeite te laten verlopen en nog belangrijker: om het risico te verminderen en tegelijk het winstpotentieel te vergroten;
 • Je kan steeds je vragen stellen aan Senne Trenson via Discord of Telegram, hij zal je zo snel mogelijk antwoorden en verder helpen. Ook als je graag wat meer uitleg wilt over een bepaalde trade en de redenering erachter, kan je dit vragen;
 • Premium Binance Signals: analyse op aanvraag voor eender welke coin op Binance! Je krijgt dan binnen 24 uur een volledige analyse voor deze coin inclusief mogelijke posities en trades;
 • Een community chat, specifiek voor de Leden die een abonnement hebben op de Premium Trading Signals. Op deze manier kan je ook met andere mensen over de trades praten. Deze chat staat volledig los van de algemene chat waar alle Leden toegang tot hebben.

Wat bevat deze Training?

 • 4 Training Secties;
 • Zeer regelmatige trading signalen (gegarandeert wekelijks, of je krijgt extra tijd toegevoegd aan je abonnement!) op BitMEX (leverage trading) en Binance (altcoin trading);
 • 170 min. videomateriaal dat je op elk moment en onbeperkt kan bekijken;
 • Toegang tot alle updates en wijzigingen;
 • Exclusieve Communicatiekanalen.

Doel van de Premium Trading Signals

Jou de mogelijkheid bieden om een basiskennis aan trading op te doen, zonder dat dat dit veel tijd en energie kost. Daarnaast krijg je trading signalen met een zeer hoge success rate en hoge winstpercentages (minimum 10% voor een gemiddelde trade trade met uitschieters van 100% en meer) én je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om deze signalen succesvol te kunnen benutten en fouten te vermijden.

Het doel is dus kortweg: educatie geven en welstand creëren voor iedereen die dit abonnement neemt.

Alles wat je moet weten over het abonnement.

Tarieven:

 • € 50,00 excl. btw 4 weken (€ 60,50 incl. btw), na 4 weken te hernieuwen, zonder verplichtingen;
 • € 275,00 excl. btw 24 weken (€ 332,75 incl. btw), na 24 weken te hernieuwen, zonder verplichtingen;
 • € 500,00 excl. btw 48 weken (605,00 incl. btw), na 48 weken te hernieuwen, zonder verplichtingen;

Je kan op elk moment ervoor kiezen om van een 4-wekelijks abonnement over te schakelen naar een 24-wekelijks of 48-wekelijks abonnement om zo van nog voordeligere tarieven te genieten (een 2 weken gratis of 8 weken gratis respectievelijk).

Opmerking: Enkel te betalen in Bitcoin aan de wisselkoers van dat moment.

Elk CU EU Lid heeft toegang tot de eerste Training Sectie (Introductie tot Trading). Je wordt Lid door één of meerdere van onze andere Producten aan te kopen, dit kan via de Product Pagina.

Om toegang te krijgen tot alle voordelen en diensten die aan de Premium Trading Signals verbonden zijn, moet je het abonnement starten. Opgelet: Je toegang loopt slechts voor zolang je een actief abonnement hebt. Wil je niet hernieuwen? Dan zal je toegang tot alle Secties van de Premium Trading Signals verlopen, alsook het exclusieve gedeelte van onze Discord Server en kan je niet meer van de voordelen gebruik maken.

In tegenstelling tot onze andere Producten die je direct kan aankopen via de website, kan je de Premium Trading Signals enkel aankopen door persoonlijk contact op te nemen met Senne Trenson, Crypto University EU CEO & Coach en te betalen in Bitcoin. De reden hiervoor is dat je minstens moet kunnen Bitcoin aankopen en transacties uitvoeren voordat je kan beginnen traden. Dit doe je namelijk ook met Bitcoin. Indien je nog niet over deze kennis beschikt, kan je die eerst opdoen via onze Basis Training en Starters Training.

Je kan contact opnemen om je abonnement te starten (of voor meer info) kan op deze manieren:

Wat als je nog geen Lid bent?

Ben je nog geen CU EU Lid, maar heb je reeds de nodige kennis om het Premium Trading Signals Abonnement te nemen (Bitcoin kunnen aankopen en transacties uitvoeren)? Je krijgt dan een registratielink van Senne, waarmee je jouw persoonlijke Crypto University EU Account kan aanmaken en meteen toegang krijgt tot het Ledengedeelte en alle Secties die bij je aankoop horen. Wie reeds Lid is, hoeft dit niet te doen, en krijgt direct na betaling toegang tot de betalende Secties van het Ledengedeelte die deel uitmaken van de Premium Trading Signals.