Crypto University EU
Starters Training

Voor wie is de Starters Training?

Deze training is gericht naar personen die reeds de basis perfect begrijpen (dus alles wat in de Basis Training behandeld wordt) en nu actie willen nemen.

Wil jij de eerste keer Bitcoin aankopen, maar weet je nog niet hoe je dit kan doen (op de beste en goedkoopste manier)? Wil je (dure) fouten vermijden? Weet je nog niet hoe je transacties kunt uitvoeren met cryptocurrencies, of waar je deze best bewaart? Dan is deze training perfect voor jou.

Indien je de basis nog niet beheerst, begin dan met de Basis Training of ga meteen voor de nog voordeligere Starters Bundel (Basis Training + Starters Training). Deze bundel is namelijk nog scherper geprijsd en bevat alle kennis die je nodig hebt om te kunnen starten.

Wat kan je verwachten?

In de Starters Training leer je alles wat je moet weten over hoe je bitcoins kan aankopen, verzenden, bewaren, beveiligen, waar je op moet letten, en nog veel meer.

Wat bevat deze Training?

  • 6 Training Secties
  • 90 min. videomateriaal dat je op elk moment en onbeperkt kan bekijken
  • Toegang tot alle updates en wijzigingen
  • Toegang tot de I’M-TEN Opportuniteiten Sectie.
  • Exclusieve Communicatiekanalen

Doel van de Starters Training

Het voornaamste doel van de Starters Training is om te zorgen dat je geen fouten maakt die jou duur kunnen komen te staan. Ik denk aan een zwakke beveiliging, fouten bij het verzenden van je net aangekochte bitcoin, het bewaren op een verkeerde plaats, enz.

Bovendien beseffen we dat het digitale aspect van Bitcoin soms als beangstigend kan worden ervaren. Door alle stappen voor jou zo duidelijk mogelijk op te lijsten, willen we deze angst wegnemen. Want het zou jammer zijn dat je daardoor deze opportuniteit zou missen!

Heb je nog vragen? We staan steeds tot je beschikking.

Heb je reeds een account bij ons? Log dan eerst in.
Vul je gegevens in.
Druk op “Registreer” om verder te gaan met je aankoop.
Opgelet: het e-mailadres en wachtwoord dat je hieronder opgeeft, zal je in de toekomst gebruiken om in te loggen op je account.
Wij respecteren jouw privacy. De info die je hier invult is veilig en wordt nooit aan derden doorgegeven.

Opmerking: wij willen 100% tevredenheid bij onze Leden. Als je dus om een of andere reden niet tevreden bent van het product of dienst dat je aankocht, neem dan zeker contact met ons op, en dan doen we er alles aan om een oplossing te vinden.